Főoldal

Oldal meghatározása

Szempilla hosszabbítás egy Amerikai tréner szemszögéből. Információk elsőkézből.
Mail: judith.habuczki@california.usa.com

Szempillák

2009.10.16. 13:24 | Judith. Hab. USA, California, Los Angeles | komment


Általános szálas műszempillák, 3D-műszempillák

 

Szempillákról nehéz összehasonlítást készíteni. Egy tény, gyártani még mindig távol-keleten gyártják az összes minőségi szálas műszempillát. Természetesen kínában is megjelentek a másolatokat ontó gyárak, de a koreai, indonéz, stb. minőségi pillák sem drágák (Amerikában), így nem tudtak elterjedni a kínai pillák. Én ismerek néhány olyan Californiai kozmetikust, akik általam tértek át a minőségibb pillákra, az Ő elmondásaik szerint a kínai pillák sem voltak rosszak, talán a minőségi pillák kicsit könnyebbek és nehezen törnek, alaktartók.

Cégünk is összehasonlította a saját minőségi pilláinkat, egy kínai műszempillával. Kinézetre ugyanolyanok voltak, súlyra viszont majdnem a duplája a kínai. Ezért fodulhat elő, hogy hamarabb leesenek.

Akik biztosan minőségi pillákat forgalmaznak:

JANE BEAUTY(JB LASHES), 3D-LASHES, XTREME LASHES

 

Méretekből a gyárak az alábbi típusokat gyártják:

Hossz: 4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17mm
Átmérő: 0,07mm-0,10mm-0,15mm-0,20mm-0,25mm-0,30mm
Ívelődés:
A-Curl, B-curl, C-curl, D-curl, J-curl

 





VIP, MINK , SILK vagy RAPID műszempillák

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sok cég kínálja ezeket a pillákat, melyek gyakorlatilag szálas pillák, csak szépen egymás mellé fel vannak ragasztva egy kis ragasztócsíkra. A műszempillák egyből irányba állnak, így a kézfejre tapasztott csíkról könnyen és gyorsan fel lehet venni Őket.

Kezdetben nagyon drágák voltak, de a nagytételes gyártásnak köszönhetően áruk ma már annyira lecsökkent, hogy egyre inkább áll át a piac ezekre a könyebben, kényelmesebben használható tálcás pillákra.

Van pl. olyan tlca, melyen nem csak egy méret található, hanem az összes futó méretből van néhány csík. Ez rendkívül hasznos, mivel a vevői igényeknek eleget lehet tenni egyetlen tálca megvásárlásával.

Tökéletes alternatíva a szilikon pad. A rá helyezett pillák a sztatikus töltés miatt felállnak, így ugyanolyan könnyen és gyorsan lehet velük dolgozni, mint a VIP pillákkal. A szilikon padot csak egyszer kell megvenni, és nem drága.

 

 

Y műszempilla

A tincses műszempilla hatás kedvelőinek ajánlott. Rendkívül dussá varázsolja pilláink kinézetét. Californiában lassan több Y műszempillát adunk el, mint szálas pillát. Ez is drágább, mint a szálas pilla, mert ömlesztve nincs, ugyanúgy ragasztócsíkon van, mint a VIP pillák.

 

 

 

 

 

Mint a képen is látható, két szálas pilla van egymás mellé helyezve, és a tövüknél kissé összeragasztva, a végeik pedig Y szerűen ágaznak el.

Ebből is létezik többféle méret, a legkeresettebb a 0,10mm és 0,15mm átmérő. Ne felejtsük el, hogy a két pillát teszünk fel, így nem ajánlott a 0,20mm vastag Y pilla, mert olyan, mintha 0,40mm pillát helyeznénk fel. Ez ugye csak 1-2 hétig maradna fent, a legjobb ragasztóval is.

A 0,10mm használják a legtöbben, mert ez olyan, mintha egy 0,20mm pillát helyeznénk fel, így rendkívül sokáig fennmaradhat.

 

W műszempilla

Újdonság a W pilla, de még kevéssé terjed. Azoknak ajánlott, akik szerették a régi tincses pillák általi extrém csábos hatást. Célszerű 0,10mm vastagot használni, mert a vastagabban hamar leesnek, mert nehezek a természetes pilláknak. Nagyon kedvelt pillák. Van cég, aki úgy állít elő drámai hatást, hogy egymás után két pillsort helyez fel. Ez sok időt és energiát igényel a kozmetikustól és a vendégtől is, ezért kényelmesebb egymenetben felrakni a dupla Y vagy tripla W pillákat.

Ez is van vegyes készletben is, amikor több féle hosszúság van egy tálcán.

 

süti beállítások módosítása