Főoldal

Oldal meghatározása

Szempilla hosszabbítás egy Amerikai tréner szemszögéből. Információk elsőkézből.
Mail: judith.habuczki@california.usa.com

Ragasztók

2012.06.04. 13:22 | Judith. Hab. USA, California, Los Angeles | komment


Legfontosabb termék. Először is a legfontosabbb, Amerikában már szóba sem jönnek az orvosi ragasztók, csak extrém érzékenységű vendég esetén kerül elő.

Az orvosi ragasztók nem kellő gyorsan kötnek, illetve 2-3 hétig tartják fent a műszempillákat. Ez azért van, mert ezek sebragasztásra lettek kifejlesztve, ott pedig nem kell az extrém tartósság, csak a seb gyógyulásáig kell, hogy összetartsák a sebéleket.

A ragasztók cianóakrilátból vannak 80-90%-ban. Ettől nem kell megijdeni, hiszen a műkörömragasztók is ebből állnak. Az szigorú FDA és az EU szabályok is engedélyezik használatukat, így nem kell tartani tőlük. Egyébként is a bőrre jutott ragasztó könnyen eltávolítható áztatással, mint a pillanatragasztók, a szembe jutott ragasztó pedig megköt a szemgolyón található folyadékon, így a szemre nem tud ráragadni, egyszerüen kipislogható. Extrém esetben, nagy mennyiségű ragasztó tud csak rákötni a szemre, de ekkor is a könnyezéstől rövid időn belül lejön.

 Kezdők egy lassabb kötésű ragasztót használnak, gyakorlottak pedig az 1 másodperces kötésű, extra erős tartósságú MEGA vagy ULTRA ragasztókat használják.

A flakon és a kupak lehet különböző, mint látható volt egy-két hónapja még a JANE BEAUTY honlapján többféle matricázatlan flakon közül lehetett választani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Hasonlítsuk össze néhány forgalmazó ragasztóját:

 

JB LASHES 
XTREME LASHES
  3D-LASHES 
NOUVEAU LASHES

 

 

Ugye milyen nagy a hasonlóság a flakonok között, a kupakok is nagyrészt ugyanolyanok


 

A legerősebb, nemrég megjelent új fejlesztésű ragasztó már majdnem a természetes szempillák életciklusáig(5-8 hét) tartja fent a műszempillákat, illetve ez egyben a leggyorsabb 1 másodperces kötési idejű. Jelenleg csak az alábbi két cég forgalmazza, az alábbi nevekre matricázva.

Ezek a legelterjedtebb ragasztók amerikában. Kezdőknek nem ajánlott!

JB LASHES - MEGA
  XTREME LASHES - ULTRA

  
 

Várható, hogy hamarosan a többi cég is alkalmazza majd ezen ragasztókat.

Egy szó, mint száz, aki a fenti cégek ragasztói használja, nem csalódhat, hiszen jó minőségű terékek egytől-egyig.

A kínai ragasztók is megjelentek az USA-ban, de szerencsére nem nagyon olcsók, így kevéssé terjednek. Erősebb szagúak, irritatívak. Sokszor beszáradás mentes kivitelűnek hirdetik Őket, ami abban merül ki, hogy a kupakban van egy tű, mint a pillanatragastóknál. Amúgy ugyanúgy besűrűsödnek, mivel ezek is cianoakrilátból vannak, ami ugye a nyitogatástól mindenképp lassan besűrűsödik. Több információm nincs róluk.

Flakonjuk legtöbbször így néz ki, persze a felirat változhat:

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása